ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden
 
1.1 Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestelling overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van De Zeepzolder.

1.2 Prijzen M.i.v. 01-1-2021 berekenen wij geen BTW meer.

1.3 Betalen
Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een e-mail bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten.
De betaling dient vooraf plaats te vinden.                             
De betalingsmogelijkheden zijn:
- Overschrijving via IBAN: NL63KNAB0606204539  BIC:  KNABNL2H   T.A.V Digit Marketing met het ordernummer                  
- Contante betaling, bij afhalen.                                                                                                                          
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen 5 dagen verzonden.
Mocht het artikel niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben zal dit per e-mail aan u worden medegedeeld.

1.4 Verzenden 
Binnen Nederland:
Voor bestellingen per briefpost wordt het normale tarief gehanteerd + een kleine bijdrage aan verpakkingsmateriaal.
Voor bestellingen tot 10 kg wordt er € 7,50 verzendkosten in rekening gebracht.
Voor bestellingen van 10 kg tot 30 kg wordt er € 13,50 verzendkosten in rekening gebracht.

Hier zijn inbegrepen, de administratiekosten, de verzendkosten, de verpakkingskosten, de Ideal/bankrekeningskosten etc.

Voor de klanten buiten Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land waar het pakket naar toe moet worden verstuurd.

1.5 Bestellingen afhalen
Indien u een bestelling plaatst die u zelf wenst af te halen bij De Zeepzolder in Roosendaal, ontvangt u na plaatsing van de bestelling, een e-mail met de tijden voor het afhalen. De bestelling dient vooraf met Ideal betaald te worden. 
 
1.6 Annulering
U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur  na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten, m.u.v. de speciaal voor u bestelde of gemaakte artikelen. Bestellingen van alle overige producten kunnen te allen tijde, binnen 24uur, worden geannuleerd, en heeft de consument vanaf de dag van levering nog 7 dagen bedenktijd heeft waarin hij/zij de goederen zonder opgave van redenen mag retourneren en alleen verzendkosten in rekening zullen worden gebracht, m.u.v. de speciaal voor u bestelde of gemaakte artikelen. Annuleren doet u via info@dezeepzolder.nl  Als u de geannuleerde bestelling betaald heeft, ontvangt u het aankoopbedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen 24uur heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig.

 ANNULEREN VAN EEN BESTELLING IS ALLEEN MOGELIJK BINNEN 24 UUR NA HET PLAATSEN VAN EEN BESTELLING!

1.7 Retourrecht 
Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 werkdagen na ontvangst retour zenden.(gerekend vanaf de verzenddatum van De Zeepzolder) uitgezonderd de zeepjes die speciaal voor u gemaakt worden.  U moet het artikel als retour aanmelden via info@dezeepzolder.nl. De Zeepzolder zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen.In de orginele verpakking. Alle retourkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd en ongebruikt  te zijn. Het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzendkosten, zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst worden terug betaald. De kosten van het retour zenden en het verzenden zijn altijd voor rekening van de koper.

1.8 Aansprakelijkheid
De Zeepzolder is nooit aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. De Zeepzolder is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. Als u wilt, kunt u de brievenbuspost als pakketpost laten verzenden waardoor het risico op breuk afneemt en als u wilt kan er voor verzekerd verzenden worden gekozen bij het bestellen volgens het tarief van Post NL. Kosten hiervoor zijn voor de koper. Vermeld dit onder opmerkingen. De aansprakelijkheid van De Zeepzolder is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden factuur.

1.9 Geschillen
Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar De Zeepzolder is gevestigd bevoegd. Hoewel De Zeepzolder haar best doet om alle informatie, diensten en produkten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit gebruik van deze website


2.0 Wijzigingsrecht                                                                                                                                   
De Zeepzolder behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van De Zeepzolder.


2.1 Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van De Zeepzolder opgeslagen  om de bestelling te verwerken en worden niet verstrekt aan derden. Daarnaast gebruikt De Zeepzolder uw gegevens voor het toesturen van mailings. We hanteren hier de regelgeving volgens de wet op de privacy.

2.3 Maat en kleurverschillen.
U dient rekening te houden met  kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten.Dit omdat het veelal om natuurlijke producten gaat. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, maar meestal staat de maat van het product aangegeven bij het artikel.

De Zeepzolder 2023

© 2010 - 2024 De Zeepzolder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel